SoSkild Charging Cable Ultimate USB-C to USB-C 1.5m Black

Op voorraad

1-2 werkdagen levertijd. Vanaf 29.99 gratis verzonden!
€ 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

  • SOSCBL00012
Productinformatie "SoSkild Charging Cable Ultimate USB-C to USB-C 1.5m Black"

Met de SoSkild Charging Cable Ultimate laad je je telefoon of tablet snel en eenvoudig op. Deze duurzame kabel, met een lengte van 1.5 meter, is perfect voor apparaten met een USB-C aansluiting en biedt veel bewegingsvrijheid tijdens het opladen.

Officieel Gecertificeerd
De SoSkild Charging Cable Ultimate heeft zowel een USB-IF als CE certificering, wat betekent dat hij voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je kunt erop vertrouwen dat je apparaten veilig en efficiënt worden opgeladen.

Ultieme Sterkte en Duurzaamheid
Dankzij het gevlochten nylon materiaal en de interne versterking met DuPont™ Kevlar®-vezels is deze kabel uitzonderlijk sterk. De unieke Zigzag Protection Structuur® trekontlasting van SoSkild voorkomt dat de kabel bij de connector breekt, zelfs bij intensief gebruik.

Langdurige Levensduur
De combinatie van duurzame materialen en slimme ontwerpdetails zorgt ervoor dat deze kabel bestand is tegen meer dan 130.000 buigingen van 180°. Dit betekent dat de SoSkild Charging Cable Ultimate een indrukwekkende levensduur heeft en je apparaten tot wel 22 jaar kan opladen, rekening houdend met normale slijtage.

 

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie