Prestigio Maggiore Electric Wine Opener Black Gold

Op voorraad

1-2 werkdagen levertijd. Vanaf 29.99 gratis verzonden!
€ 74,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

  • Household Universal
  • PREPWO104GD
Productinformatie "Prestigio Maggiore Electric Wine Opener Black Gold"

100% AUTOMATISCHE WIJNOPENER

De Maggiore wijnopener is ontworpen met veel aandacht voor detail en kan wijnflessen met weinig inspanning openen, zelfs met één hand. Het ontwerp zonder knop zal u behoeden voor complexe handelingen. Zet de fles gewoon rechtop, bevestig de kurkentrekker stevig en binnen enkele seconden schenkt u uw favoriete wijn in het glas!

OPENT TOT 70 FLESSEN ZONDER OPLADEN

Automatische wijnopener is geschikt voor zowel thuisfeesten en bedrijfsevenementen als voor diverse openbare evenementen. Een volledige lading is genoeg om tot 70 flessen te openen! Denk hier eens over na: als je normaal gesproken drie flessen per week opent, gaat één lading minstens zes maanden mee.

DRAADLOOS LAADSTATION

Omdat de Maggiore-wijnopener wordt opgeladen met een klein draadloos oplaadstation, kan deze autonoom werken. Geen extra draden, sleuven of verbindingen nodig. De LED-indicator op het lichaam van de kurkentrekker geeft informatie over het niveau van de batterijlading.

FOLIESNIJMES

Vergeet de onhandige hulpmiddelen die u eerder gebruikte om de folie te verwijderen. Nu heb je een speciaal mes waarmee je gemakkelijk en snel folie kunt snijden. Deze bevindt zich in het bovenste deel van de elektrische opener. Plaats het op de flessenhals, draai het een paar keer rond en verwijder de folie.

PREMIUM ONTWERP

Met zijn elegante design past de Maggiore in elke sfeer. Het lichaam van de kurkentrekker is gemaakt van fijn bewerkt metaal, waardoor het een perfect cadeau is voor zowel professionele sommeliers als wijnliefhebbers.

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie