Ga terug

Bescherming voor de Huawei P30 modellen

In April heeft Huawei wederom een serie nieuwe toestellen uitgebracht. Deze maand waren de opvolgers van de succesvolle P20 serie van Huawei aan de beurt. De P30 serie van Huawei bestaat dit jaar wederom uit 3 modellen, namelijk de P30 Lite, P30 en P30 Pro. SoSkild heeft weer verschillende producten ontwikkeld om deze mooie toestellen te beschermen. 

De drie modellen uit de P30 serie hebben alledrie een zogenaamd 'dew-drop notch' om de camera aan de voorkant te huisvesten. Dit is nodig omdat deze modellen een scherm hebben waarbij de hele voorkant van het toestel bestaat uit display. De P30 en P30 pro hebben een schitterend OLED-display en de P30 Lite heeft een LED-display onder de kap zitten. Deze schermen hebben ook een vingerafdruk scanner in het scherm verwerkt zitten. 

Waar de P30 toestellen zich écht onderscheiden van de concurrentie, is wel met de camera mogelijkheden. Huawei heeft vorig jaar veel lof ontvangen over de P20 camera prestaties en heeft er duidelijk voor gekozen deze lijn door te zetten in 2019 met de P30 series. De P30 Lite en P30 hebben 3 camera's en de P30 Pro heeft maar liefst 4 camera's. Deze zorgen er voor dat het mogelijk wordt om met je smartphone optisch te zoomen en vele mooie effecten te creeëren. 

Het zal je maar gebeuren: super mooie foto's aan het maken met je Huawei en opeens verlies je de grip op het toestel en raakt deze beschadigd. Uiteraard zijn wij er om dat te voorkomen. Daarom hebben wij ook dit jaar weer de ultieme bescherming voor jouw nieuwe Huawei P30 toestel uitgebracht. 

Klik hier voor onze P30 producten

 

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie