Ga terug

De nieuwe Samsung Galaxy S20!

Samsung heeft op 11 februari in San Fransisco op het unpacked event onder andere de nieuwe Galaxy S20 series gepresenteerd. De S20 toestellen volgen de Samsung Galaxy S10 serie uit 2019 op. In dit blog lees je meer over dit toestel en welke producten van SoSkild erbij kunnen helpen om dit kostbare toestel te beschermen. 

De nieuwe Samsung Galaxy S20 series bestaat uit de S20, S20 en S20 Ultra. Deze toestellen zullen naast een reguliere variant ook alle drie een 5G variant hebben. De 5G varianten kunnen gebruik maken van de nieuwste draadloze internet technologie en daarmee de snelste internetsnelheden behalen. 

De S20 is met 6,2 inch het "kleinste" model van de drie. Hierna volgt de S20+ met 6,7 inch en de S20 heeft een afmeting van 6,9 inch. Ook het scherm van de S20 is net als bij de S10 een zogenaamd Infinty display. Dit betekend dat het scherm van de telefoon randloos is. Het camera gat zit bij de S20 in het midden van het scherm verwerkt. 

Dit jaar hebben de ontwikkelaars bij Samsung hun best gedaan op de camera. Deze is namelijk aanzienlijk meer uitgebreid dan bij de S10 van vorig jaar. Zowel de S20 als S20+ hebben een 10 megapixel camera aan de voorkant en de Ultra een 40 megapixel camera. De grootste verandering zit in de camera module aan de achterkant. De S20 heeft drie camera's, de S20+ en de Ultra hebben er maarliefst 4. De Ultra heeft daarnaast als extra 100x zoom. Dit noemen ze bij Samsung ook wel 'space zoom'. 

Klik hier voor meer informatie op de website van Samsung.

blogbanner

Genoeg technologie die er om vraagt goed beschermd te worden. SoSkild heeft voor de Galaxy S20 producten van Samsung weer de nodige producten ontwikkeld die helpen bij het beschermen van dit kostbare toestel. 

Absorb Impact Case
Deze case biedt uitstekende bescherming en zet het design van je telefoon op de eerste plaats. De case heeft slanke en onopvallende uitstraling waarbij de randen zijn voorzien van Zigzag Structuur®.De hoeken van de case hebben speciale ‘diamond shaped corners’. Deze hoeken bestaat uit meerdere platte vlakken waardoor de kans op stuiteren en dus valschade wordt verminderd. In dit product zie je overal de filosofie van SoSkild terug: ultieme bescherming door structuur. TÜV Nord heeft de producten van SoSkild getest en aangetoond dat het aan de gestelde eisen, gemaakte claims en de betrouwbaarheid voldoet. Tevens beschikken alle cases van SoSkild over een levenslange garantieregeling.

Klik hier voor onze S20 Absorb hoesjes

Defend Heavy Impact Case - transparant/smokey grey
De SoSkild Defend Case biedt jouw smartphone de beste bescherming tegen val- en stootschade. Door de unieke Zigzag structuur® en Pyramid Protection® wordt de impact van een val omgezet naar de randen van de Defend en valschade heeft daardoor geen enkele kans meer, vandaar de naam ‘Defend’. Het Defend hoesje van SoSkild heeft tevens een solide en stijlvol uiterlijk.

Klik hier voor onze S20 Defend hoesjes

Bekijk hier hoe je een screen protector moet plakken op de nieuwe S20 series

 Bekijk hier filmpje van het unpacked event in San Fransisco

 

 

 

 

 

 

 

 

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie