Ga terug

De oorsprong van ons merk

Ieder project heeft een begin. Het verhaal van SoSkild is ooit ontstaan vanuit een bepaalde filosofie en een duidelijke visie. We hebben onze visie nadien kracht bijgezet door er een uitgebreid onderzoek aan te koppelen. 

In de jaren ’90 zag niemand het nut in van een mobiele telefoon. We hadden tenslotte toch allemaal een antwoordapparaat? Vandaag is onze smartphone echter niet meer uit ons leven weg te denken. Bij elk nieuw model neemt de smartphone bovendien meer en meer functies over van andere apparaten. Dit maakt dat de smartphone in ons leven steeds waardevoller wordt. Het is je levenslijn, je mobiele kantoor en je beste vriend. Bovendien neemt niet alleen de emotionele waarde toe maar ook de financiële waarde, want onze smartphones worden steeds duurder.

Onduidelijke claims

Belangrijk om dit kostbaar stukje gemak dus goed te beschermen! En daar zijn consumenten zich inmiddels ook wel degelijk van bewust. Uit onderzoek blijkt dat bij aankoop van een smartphone 95% van de kopers ook een hoesje koopt. En 85% geeft aan dat de belangrijkste reden voor aankoop, beschermen tegen vallen, krassen en barsten is. Op het moment dat je gaat zoeken naar hoesjes die jouw smartphone goed beschermen kun je daar gerust even voor gaan zitten. Veel bestaande merken proberen je te overtuigen met claims als: “Military Graded, Military Standard, Bulletshield, 3m Drop protection, Level Shock Protection, Patent Pending en Flexshock Pro, echt iets voor jou!” Hoge bomen vangen veel wind, maar op het moment dat je in een bos met alleen populieren staat, zul je geen briesje voelen. Hetzelfde kan gezegd worden over claims. Wanneer men een sterke claim heeft, dan spreekt dit sommige mensen aan. Echter zodra een sterke claim in een schap hangt naast andere sterke claims, dan verliezen ze allemaal hun kracht. Uit onderzoek blijkt bovendien dat ze hun kracht eveneens verliezen omdat ze onduidelijk zijn voor de consument. De makers van SoSkild zagen tijdens hun onderzoek naar smartphones en hun gebruikers, een relevant concept ontstaan. Mooie hoesjes die de beste bescherming bieden, waarvan je begrijpt wat ze voor jouw smartphone doen en waar je 100% op kan vertrouwen. SoSkild was geboren!

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie