Ga terug

Het design proces van SoSkild

Bij de keuze van een hoesje vinden consumenten bepaalde aspecten belangrijk, zo blijkt uit ons onderzoek. We hebben deze behoeften centraal gezet tijdens het ontwerpen van ons SoSkild assortiment.

Uiteraard moet het hoesje op de eerste plaats de telefoon die erin zit optimaal beschermen.Het is wat ons betreft niet meer dan logisch dat we de consument duidelijk maken hoe deze bescherming in zijn werk gaat. Het liefst laat men zijn dure toestel aan de hele wereld zien, zonder er een dik telefoonhoesje omheen te doen. De huidige smartphones zijn echter niet zo gebouwd dat ze elke val kunnen weerstaan. Er zit dus niets anders op dan een hoesje te nemen, maar dan het liefst dan een waarbij je het design van de telefoon nog wel ziet. Als je dan toch iets om je smartphone moet doen, kan het er maar beter goed uit zien!

Met deze aspecten is het ontwerpteam van SoSkild, bestaande uit jonge ontwerpers van de TU Delft, aan de slag gegaan. Om aan de wensen van zoveel mogelijk verschillende consumenten te voldoen is het assortiment van SoSkild opgebouwd uit drie niveaus van bescherming. De Absorb Impact Case, de Defend Heavy Impact Case en de Defend Wallet Heavy Impact Case. Om je scherm te beschermen heeft SoSkild ook nog een extra harde screenprotector ontwikkeld; de SoSkild Crystal Glass Twice Tempered Screenprotector. Alle case zijn voorzien van de unieke Zigzag Structure® van SoSkild. Deze zorgt op een logische, begrijpelijke en vooral effectieve manier voor de beste bescherming van je smartphone.

Diamond-shaped corners

Daarnaast zijn alle cases voorzien van de unieke ‘diamond-shaped corners’. Dit bijzondere facetten spel zorgt er bij een val voor dat de smartphone niet verticaal op stuit om vervolgens een tweede impact te incasseren, maar snel, vlak tot stilstand komt. Beschermende randen Tot slot hebben onze hoesjes opstaande randen. Ze voorkomen krassen indien de smartphone met zijn scherm naar beneden ligt. De hoogte van deze rand is dusdanig ontworpen dat bij gebruik van de SoSkild Crystal Glass (2 x geharde screenprotector), je scherm gevrijwaard blijft van krassen.

Kleuren

De SoSkild hoesjes zijn verkrijgbaar in een subtiele, volledig transparante versie en een wat stoerder smokey grey. Verder hebben de verschillende niveaus van bescherming nog wat specifieke voordelen.

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie