Ga terug

Ultieme bescherming voor jouw Samsung Galaxy S10e, S10 of S10+

Net zoals ieder jaar, lanceert Samsung een nieuw Galaxy S model. Echter verrast Samsung ons in 2019 niet met twee modellen, maar met maar liefst drie modellen: Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e. Het getal 10 betekent dat het de 10e uitvoering van de succesvolle Galaxy S-reeks is.

Zeker als je net een nieuw toestel hebt aangeschaft is het belangrijk om je telefoon te beschermen tegen fysieke tegenvallers. De reparatiekosten van een smartphone zijn altijd hoger dan het aanschaffen van een hoesje. Daarom willen wij van SoSkild jou op de hoogte brengen van de mogelijkheden in ons assortiment.

De ‘Absorb’
Staat bescherming bij jou hoog in het vaandel, maar is design ook belangrijk? Wellicht is de ‘Absorb’ iets voor jou. De Zigzag structuur® is in de randen subtiel en slank gemaakt en juist op de kwetsbare plekken uitvergroot. Hierdoor biedt de case een betrouwbare bescherming op de plekken waar dit het meest nodig is dankzij de absorberende werking van de structuur.

De ‘Defend’
Voor degene die nog net iets meer bescherming zoeken is de ‘Defend’ een goede optie. Ook bij dit hoesje zijn de randen voorzien van Zigzag structuur®. Echter is deze van een harder materiaalsoort gemaakt dan die van de ‘Absorb’. Dit is de reden dat de robuustere versie van de structuur ervoor zorgt dat de impact over de randen van de case wordt verdeeld.

De ‘Defend’ hoesjes van SoSkild zijn getest en gecertificeerd door TÜV Nord, zij hebben geconcludeerd dat SoSkild tot maar liefst 200% meer bescherming biedt ten opzichte van andere impact protectie merken.

 

Screen protector
De Samsung Galaxy S10 en S10+ zijn voorzien van een ultrasone vingerafdruksensor onder het scherm. Er gingen geruchten dat deze functie niet goed zou werken met een screen protector. Echter kan dit gerucht worden ontkracht, de ultrasone vingerafdruksensor werkt prima met de SoSkild TPU screen protector. De Samsung Galaxy S10e is niet voorzien van een ultrasone vingerafdruksensor en daarom is er voor dit model wel een Crystal Glass screen protector beschikbaar.

SoSkild is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe screen protector. Wil je hier van op de hoogte blijven en bovendien 50% korting ontvangen op deze screen protector? Registreer je dan op register.soskild.com

 Klik hier voor onze S10 producten

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie