Ga terug

Ultimate Cable

Het is een veel gehoord probleem, oplaadkabels die breken of kapot gaan. Oplaadkabels breken vaak bij de connector omdat ze altijd op dezelfde plek gebogen worden. Om hier een oplossing voor te bedenken zijn we naar de tekentafel gegaan en hebben we gekeken hoe dit opgelost kan worden. Door gebruik te maken van de kennis die we reeds hebben opgedaan met het ontwerpen van hoesjes, hebben we een uniek product kunnen ontwikkelen, de 'Ultimate Cable'. 

Zigzag connector®
Reguliere oplaadkabels voor je smartphone breken vaak bij de uiteindes van de kabel. Dit komt omdat de kabel veelvuldig op dezelfde plek gebogen wordt. Dit zorgt  rvoor dat het materiaal aan de binnen- én buitenkant scheurt en uiteindelijk breekt. Door gebruik te maken van de driehoekstructuur die we kennen uit de Zigzag structuur® in onze hoesjes hebben we de connector van de kabel heel sterk en veerkrachtig kunnen maken. De connector van de kabel heeft een aaneenschakeling van driehoeken in de vorm van een zigzag. Door deze Zigzag connector® is de kabel bestand tegen extreme buigingen. Hierdoor heeft de kabel een zeer lange levensduur.

Kabel-3D-buigtest
Versterkte kern
De Ultimate Cable is versterkt met DuPont™ Kevlar® voor ultieme kernsterkte. Deze Kevlar vezels staan bekend om hun extreem sterke eigenschappen. Om deze reden wordt Kevlar vaak gebruikt in bijvoorbeeld kogelvrije vesten enextreme sports producten. Deze vezels zitten verwerkt in de hele kabel en bieden de nodige sterkte en duurzaamheid om de lange levensduur van deze kabel te ondersteunen.

Cable_info

 Klik hier voor onze oplaadkabels

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie