Ga terug

Ultimate Protection voor de nieuwe 2018 iPhones

Afgelopen Vrijdag heeft Apple hun nieuwste smartphone gelanceerd: de iPhone XR. Alle nieuwe Apple iPhones zijn sinds die dag verkrijgbaar. SoSkild heeft een breed assortiment van premium producten voor de iPhone XR, iPhone XS en XS Max. Alle producten van SoSkild zijn verkrijgbaar voor deze drie toestellen. Deze producten zijn de Absorb Impact Case, Defend Heavy Impact Case, Defend Wallet Case en de Crystal Glass Screen Protector.

 

Het is altijd beter om het zekere voor het onzekere te kiezen als het over zoiets waardevols gaat als een smartphone. Het is altijd een goede keuze om vooraf je smartphone te beschermen, zeker als je de kosten van smartphone reparatie services vergelijkt met de prijzen van bescherming vooraf.  

 

De Absorb
Diegene die het ontwerp van zijn telefoon hoog in het vaandel heeft staan kan het best kiezen voor een SoSkild Absorb. De Zigzag structuur® is in de randen subtiel en slank gemaakt en juist op de kwetsbare plekken uitvergroot. Hierdoor biedt de case een betrouwbare bescherming op de plekken waar dit het meest nodig is dankzij de absorberende werking van de structuur.

De Defend
Wil je zorgeloos door het leven kies dan voor de SoSkild Defend. De randen zijn voorzien van Zigzag structuur® welke van een harder materiaalsoort is gemaakt. Deze robuustere versie van de structuur zorgt ervoor dat de impact over de randen van de case wordt verdeeld.

De Defend Wallet
De Defend Wallet is de sterkste case van SoSkild en biedt het beste van beide werelden. Zo is de case voorzien van dezelfde Zigzag structuur® als de Defend waardoor hij uitstekend beschermt tegen impact. Met de twee openingen voor pasjes kun je je portemonnee thuis laten! De Defend Wallet biedt bescherming voor de voor én achterkant.

De Crystal Glass
Het SoSkild Crystal Glass is gemaakt van twee keer gehard glas, wat sterker is dan normaal glas. De ontwerpers van SoSkild hanteren een werkwijze waarbij het glas voorzien wordt van onzichtbare kristallen. Deze kristallen verstevigen de structuur van het glas waardoor het sterker wordt en je smartphone beter beschermd!

Klik hier voor onze 2018 iPhone hoesjes

  

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie