Ga terug

Cystal Glass screen protector instructie voor de iPhone X/XS, XR en XS Max

De smartphone die je de hele dag bij je draagt is niet zomaar een gadget meer. Het is een apparaat geworden dat je voor sociale contacten, zaken, foto/video, gaming en vele andere toepassingen gebruikt. Apparaten zoals deze verdienen het om beschermt te zijn.

Een goede manier om je telefoon te beschermen is met een impact protectie hoesje. Om deze bescherming compleet te maken en 360 graden bescherming te bieden kun je kijken naar een goede screen protector. Hier onder kun je leren hoe je de Crystal Glass screen protector van SoSkild aanbrengt op jouw iPhone. Step 1: Schakel je telefoon uit

Step 2: Uitpakken
Pak de verpakking uit en leg alle onderdelen neer.

Step 3: Stop de telefoon in de plastic blister
Doe de telefoon op zijn kop in het blister (met de bovenkant van de telefoon naar beneden). (LET OP!de iPhone XR wordt niet op zijn kop in het blister geplaatst)

Step 4: Scherm schoonmaken
Maak het scherm schoon met het alcohol doekje. Maak het hele scherm schoon in een circulaire beweging.

Step 5: Scherm drogen
Maak het scherm verder schoon en droog met het microvezel doekje. 

Step 6: Stofdeeltjes verwijderen
Als het nodig is, kan de 'dust sticker' gebruikt worden om de laatste stofjes van het scherm te verwijderen. Door licht en voorzichtig met de sticker op het scherm te drukken kunnen de stofdeeltjes opgepakt worden. 

Step 7: Applicator plakken
Verwijder het papier van de applicator en plak deze op het blister zodat deze uitgelijnd is met de afmetingen van de telefoon.

Step 8: Verwijder label 1
Verwijder de plastic folie van de plakkerige kant van de screen protector die is gelabeld met 'label 1'. Probeer te voorkomen dat de plakkerige kant wordt aangeraakt en/of dat er stof op komt.  

Step 9: Aanbrengen van de screen protector
Plaats langzaam de screen protector op de telefoon. Begin aan de bovenkant en werk langzaam naar beneden. Veeg of druk van boven naar beneden om de screen protector volledig aan het scherm te hechten. 

Step 10: Verwijder label 2
Verwijder voorzichtig de folie aan de bovenkant van de screen protector die is gelabeld met 'label 2'. 

Step 11: Als het nodig is, luchtbellen verwijderen
Als er luchtbellen tussen de telefoon en de screen protector zitten kun je deze gemakkelijk met vingers, bankpas of het meegeleverde microvezel doekje onder de screen protector  vandaan duwen. Werk vanuit het midden naar buiten toe. 

Step 12: Genieten van de telefoon
Nu kan u genieten van een telefoon die 360 graden bescherm is. 

 

Schok Absorberende Structuur
Getest door TÜV Nord
Levenslang Garantie